۵
انتونی وهمکاران
۱۹۹۶
مدیریت منابع انسانی وتوسعه منابع مالی
نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات؛ حاکی از آن است که استراتژی مناسب برای مشاغل مدیریتی، اصلی و خدماتی در شرکت رنگین پروفیل کویر، استراتژی متعهدانه و استراتژی مناسب برای مشاغل خدماتی، استراتژی ثانویه می باشد
۶
لزوما
۱۹۹۶
نقش مرجع استراتژیک
و توضیح ماهیت و پیامدهای توسعه منابع انسانی
فقدان نگرش استراتژیک و بلند مدت به مدیریت منابع انسانی در شرکت مورد مطالعه تاثیرات منفی در برنام هریزی صحیح فرآیندهای ورودی، نگهداری و خروجی کارکنان در سازمان بر جا خواهد گذاشت و سبب کاهش بهره وری، اثربخشی و عدم تحقق ماموریت سازمان خواهد شد، همچنین استراتژی منابع انسانی به مثابه رکن اساسی بهبود عملکرد سازمان شناخته می شود و پرداختن به آن، برای افزایش اثربخشی و کارایی فعالیت های مدیریت و توسعه منابع انسانی سازمان ها، امری ضروری است
۷
بامبرگر، پیترومشولم، لن
۲۰۰۰
استراتژی منابع انسانی وتوسعه آن درصنایع کوچک
با بهره گرفتن از منطق پژوهش ترکیبی، را برای تدوین استراتژی با معرفی “مدل یک پارچه"،(SRPs) استفاده از نقاط مرجع استراتژیک منابع انسانی پیشنهاد کردند.
۲-۱۳ خلاصه فصل
به طور خــــلاصه این فصل به ادبیات و پیشینه تحقیق می پردازد و شامل مقدمه، بیان مفاهیم و ادبیات موضوعی پژوهش که به بررسی مطالعه تاثیر رهبری استراتژیک،توسط منابع انسانی ومنابع مالی برپیاده سازی برنامه های کوتاه مدت وبلند مدت استفاده از زغال سنگ درصنایع و همچنین مروری برتحقیقات انجام شده قبلی که شامل پیشینه تحقیقات داخلی و تحقیقات خارج از کشور می باشد پرداخته شده است.
فصل سوم
روش تحقیق
۳-۱مقدمه
تحقیق عبارت از مجموعه فعالیتهای منظمی است که هدف آن کشف حقیقت یا رسیدن از علم اندک به علم و آگاهی بیشتر است و روش های تحقیق ابزارها و شیوه های دستیابی به واقعیت می باشند. این روشها بسته به موضوع و هدف تحقیق متعدد بوده و شامل تحقیقات زمینه یابی،مصاحبهای، پرسشنامه ای، مشاهده ای، همبستگی، تاریخی، تحلیل محتوا، آزمایش و…. می باشد و هر روشی ابزارها و تکنیک های خاص خود را دارد(دلاور،۱۳۸۴). در هر تحقیقی تلاش بر این است که مناسبترین روش ممکن انتخاب گردد و آن، روشی است که دقیق تر و قابل اعتمادتر از روش های دیگر قوانین واقعیت را کشف و تبیین نماید.
هدف این فصل،ارائه بخش تفصیلی طرح تحقیق است که در فصل اول، آمده است. در این فصل ابتدا با توجه به هدف تحقیق ونحوه جمع آوری دادهها، نوع و روش تحقیق تعیین میشود، سپس جامعه آماری، و حجم نمونه در چارچوب مورد نیاز مشخص میشود. در پایان ابزار و نحوه جمع آوری دادهها و روش تجزیه و تحلیل دادهها مورد بررسی قرار میگیرد.
۳-۲ روش تحقیق
به طور کلی روش های تحقیق را می توان با توجه به دو ملاک الف) هدف تحقیق ب) نحوه گردآوری داده ها، تقسیم بندی کرد (سرمد، ۱۳۷۷، ص۱۰۴-۷۸).
الف) دسته بندی تحقیقات بر حسب هدف