۱۴/۰
۲۳/۳
۰۰۰/۰
عزت نفس
۲۸۳/۰
۰۲۳/۰
۵۴/۰
۳۸/۱۲
۰۰۰/۰
اعتبار مدل
با توجه به اینکه مقدار آماره دوبین ـ واتسون (۱/۲=D) در دامنه ۵/۱ تا ۵/۲ قرار دارد، لذا میتوان گفت خطاها ناهمبستهاند. همچنین با توجه به عدم روند خاص در نمودار باقیماندههای استاندارد شده در برابر مقادیر برازش شده استاندارد، دلیلی بر ناثابت بودن واریانس خطاها پیدا نشده است (نمودار ۴-۱۲).
نمودار ۴-۱۲. پراکنش بین مقادیر برازش شده استاندارد و باقیماندههای استاندارد شده در مدل رگرسیون تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازگاری در روابط جنسی آنها
۴-۴-۴. تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت آنها رابطه دارد.
رابطه خطی روابط تصویر بدنی (X1) و عزت نفس (X2) با سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت (Y) با بهره گرفتن از مدل رگرسیون خطی زیر تعیین میگردد:
Y = β۰ + β۱ X1 + β۲ X2 + ε
در این مدل، برای تعین رابطه فوق، فرضیههای آماری به صورت زیر میباشند:
H0 مدل رگرسیون خطی نیست
H1 مدل رگرسیون خطی است
H01: β۱ = ۰ H02: β۲ = ۰
H11: β۱ ≠ ۰ H12: β۲ ≠ ۰
با توجه به این که pـ مقدار محاسبه شده از آزمون (۰۰۰/۰) کمتر از سطح معنیدار ۰۵/۰ ا ست، لذا در این سطح، H0 رد میشود و در نتیجه مدل رگرسیون خطی معنیدار میباشد، یعنی بین تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت آنها رابطه خطی معنیداری وجود دارد. ضریب همبستگی ۴۸/۰ =r میباشد که نشان دهنده میزان رابطه تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت آنها میباشد و با توجه به اینکه سطح معنیداری برابر۰۰۰/۰ و کوچکتر از سطح ۰۵/۰= α است بنابراین این رابطه معنیدار میباشد. با توجه به اینکه مقدار R2adj (تعدیل شده R2)، برابر با ۲۳/۰ میباشد، پس متغیرهای وارد شده در این مدل ۲۳/۰ واریانس سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت زنان را تبیین میکنند (جدول ۴-۱۴).
جدول ۴-۱۴. تحلیل واریانس مدل رگرسیون روابط بین تصویر بدنی و عزت نفس زنان با سازش در چگونگی گذراندن اوقات فراغت آنها
منبع تغییرات
مجموع مربعات
درجه آزادی
میانگین مربعات
R
R2
مقدارF
pـمقدار
رگرسیون
۸۴/۹۵۵
۲
۹۲/۴۷۷
۴۸/۰
۲۳/۰
۸۸/۵۶
۰۰۰/۰
باقی مانده
۷۶/۳۱۶۷
۳۷۷
۴/۸