سازی…………………………………………………………………………………………….۵۲
جدول ۴-۴- میزان اسیدهای چرب LA، ALA و ARA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………………..۵۳
جدول ۴-۵- میزان اسیدهای چرب LA، ALA و ARA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)…………………………………………………………………………………………….۵۶
جدول ۴-۶- میزان اسیدهای چرب EPA و DHA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)……..۵۸
جدول ۴-۷- میزان اسیدهای چرب EPA و DHA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار)…………..۶۰
جدول ۴-۸- میزان اسیدهای چرب PUFA، PUFA(n-6) و PUFA(n-3) ( (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………. ۶۳
جدول ۴-۹- میزان اسیدهای چرب PUFA، (n-6)PUFA و (n-3) PUFA (میلی گرم در گرم نمونه تر) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) ………………………………………………………………………………………….. ۶۵
عنوان صفحه
جدول ۴-۱۰- - میزان اسیدهای چرب SFA، MUFA و TFA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا فرانسیسکانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …………………………………………………………………………………………….۶۸
جدول ۴-۱۱- میزان اسیدهای چرب SFA، MUFA و TFA (میلی گرم در گرم نمونه تر ناپلی) در آرتمیا ارومیانا با تراکم های متفاوت ناپلی و غلظت های مختلف روغن کلزا در ۵ زمان متفاوت (میانگین ± انحراف از معیار) …. ۷۱
فهرست اشکال
عنوان صفحه
شکل ۱-۱: طرح شماتیک استفاده از آرتمیا در نقش یک حامل(Van Stappen, 1996)……………………..10
شکل ۳-۱٫ تخم گشایی سیست آرتمیا در زوگ های ۷ لیتری………………………………………………..۳۸
شکل ۳-۲٫ جداسازی ناپلیوس ها از سیست ها و پوسته ها……………………………………………………۳۹
شکل ۳-۳٫ غنی سازی ناپلیوس ها با بهره گرفتن از امولسیون…………………………………………………….۴۰
شکل ۳-۴٫ شمارش ناپلیوس ها به منظور محاسبه درصد بقا………………………………………………….۴۲
شکل ۳-۵٫ کشیدن طول کل ناپلیوس ها با استریومیکروسکوپ ………………………………………………۴۲
شکل ۳-۶٫ نمونه برداری ناپلی برای اندازه گیری میزان اسیدهای چرب……………………………………….۴۳
شکل ۳-۷٫ دستگاه GC برای تعیین میزان اسیدهای چرب…………………………………………………..۴۵
ضمائم
عنوان صفحه
ضمیمه ۱- مقایسه بهترین تیمارهای آرتمیا فرانسیسکانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………………………۱
ضمیمه ۲- مقایسه بهترین تیمارهای آرتمیا ارومیانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………………………۲
ضمیمه ۳- مقایسه بهترین تیمارهای دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا ارومیانا از لحاظ طول کل و درصد بقا و میزان اسیدهای چرب………………………………………………………………………………………۳
علائم اختصاری
جدول ۱- معرفی برخی از اسیدهای چرب با علامت اختصاری
علامت اختصاری | اسیدهای چرب |
ARA | آراشیدونیک اسید |
EPA | ایکوزاپنتانوئیک اسید |
DHA | دوکوزاهگزانوئیک اسید |
LA | لینولئیک اسید |